بهار یعنی آوردن بهترین هاست اولین فصل از فصلهای مناطق معتدل است. در نیمکره شمالی زمین، این فصل منطبق با سه ماه فروردین، اردیبهشت و خرداد(براساس تقویم خورشیدی جلالی)است. بسیاری از مردم فصل بهار را آغاز زندگی دوباره طبیعت میدانند. در فصل بهار حیواناتی که دارای خواب زمستانی هستند، و همچنین، درختان از خواب زمستانی بیدار شده و زندگی را دوباره آغاز میکنند. حیوانات نیز در این فصل شروع به تولید مثل میکنند.
بهار واژهای فارسی است، که در فارسی میانه و فارسی نوین به همین شکل بودهاست.
در برخی از کشورها، مثل ایران و افغانستان، به این فصل بسیار اهمیت میدهند، به طوری که، حتی، سال نو آنها در این فصل و با رسیدن خورشید به نقطه اعتدال بهاری (اول فروردین، مطابق با 20 مارس) شروع میشود. آنها شروع این سال را با مراسمی به نام نوروز جشن میگیرند که سیزده روز طول میکشد.
حضرت آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح امروز (پنجشنبه)در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس خبرگان، با سپاس و تجلیل بیدریغ از حرکت عظیم، بهنگام، هوشمندانه و همراه با بصیرت مردم در انتخابات دوازدهم اسفند، به تبیین تأثیرها و پیامهای این حضور پرشکوه پرداختند و تأکید کردند: رأی اکثریت قاطع مردم در انتخابات مجلس نهم، در واقع رأی به اصل نظام اسلامی و نشاندهنده اعتماد کامل آنان به نظام بود و همچون سیلی هشیارکننده، افرادی را که درباره اصل نظام و آینده آن و مردم، در توهم و خیالپردازی بودند، بیدار و حقیقت را آشکار کرد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه حقیقتاً مردم عزیز کشور در این انتخابات سنگ تمام گذاشتند، افزودند: مردم در انتخابات دوازدهم اسفند و در عرصه رویارویی با جبهه مخالفان، قدرت ناشی از ایمان و بصیرت خود را به میدان آوردند و با این حرکت عظیم، طراحیهای چندین ماهه معاندان را برای انتخاباتی بیرونق، نقش بر آب کردند.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند:حضور گسترده مردم در انتخابات در واقع جاری شدن رحمت الهی در کشور بود که به همین دلیل باید شکرگزار خداوند متعال بود و پیشانی سپاس را در مقابل این رحمت الهی، بر خاک سایید.
بنا بر گزارشی که پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب منتشر کرده است، ایشان لازمه نزول رحمت الهی را فراهم کردن موجبات رحمت الهی دانستند و افزودند:ملت ایران با حضور در صحنه، بصیرت و ایستادگی خود، موجبات رحمت الهی را فراهم آورد که برای این توفیق نیز باید شکرگزاری کرد.
رهبر انقلاب اسلامی بار دیگر تأکید کردند: با همه وجود از مردم عزیز ایران تشکر میکنم.
حضرت آیتالله خامنهای از همه دستاندرکاران انتخابات مجلس نهم، به ویژه شورای نگهبان که وظیفهای سنگین و دقیق بر عهده دارد، قدردانی کردند و افزودند: در این انتخابات، دولت، وزارت کشور، مسئولان و دستگاههای امنیتی، دستگاههای تبلیغاتی و صداوسیما واقعاً کار بزرگ و برجستهای انجام دادند و توانستند این موضوع بسیار حیاتی را به بهترین وجه به سرانجام برسانند.
ایشان سپس با اشاره به الگوی نظام مردمسالاری دینی و جایگاه انتخابات در این الگو خاطرنشان کردند: انتخابات یک رکن مهم نظام است و مردمسالاری دینی متکی به انتخابات است، بنابراین هر فردی که به نظام اسلامی اعتقاد دارد، شرکت در انتخابات را وظیفه خود میداند، حتی اگر انتقادهایی هم به برخی موارد داشته باشد.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: همه کسانی که در انتخابات روز جمعه شرکت کردند، در واقع ضمن عمل به واجب، فهم صحیح خود را نشان دادند، زیرا در نظام مردمسالاری دینی، نمیتوان از شرکت در انتخابات، به بهانه برخی انتقادها، انصراف داد. حضرت آیتالله خامنهای در ادامه به تبیین آثار انتخابات دوازدهم اسفند پرداختند و تأکید کردند: این انتخابات همچون سیلی بیدارکننده، برخی را که در توهمات خود درباره نظام و مردم خیالپردازی میکردند، هشیار کرد و حقیقت را مقابل چشمان آنان قرار داد.
ایشان با اشاره به سخنان اخیر رئیسجمهور آمریکا مبنی بر اینکه وی به جنگ با ایران فکر نمیکند، افزودند: این سخن، سخن خوبی است و نشاندهنده خروج از توهم است اما رئیسجمهور آمریکا در ادامه گفته است، میخواهیم با تحریم، مردم ایران را به زانو درآوریم، که این بخش از سخنان وی نشاندهنده ادامه توهم در این موضوع است.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: ادامه این توهم، به مقامات آمریکا ضربه خواهد زد و محاسبات آنها را به شکست خواهد کشاند، زیرا جبهه معاندان بویژه آمریکا از 33 سال پیش با تحریم ملت ایران بویژه تشدید آن در این یک سال قصد داشتند مردم را از نظام اسلامی جدا کنند ولی همه، در روز دوازدهم اسفند، رأی و دلبستگی مردم به نظام اسلامی را دیدند.
حضرت آیتالله خامنهای، یکی دیگر از نکات مهم انتخابات روز جمعه را، اعتماد مردم به نظام اسلامی دانستند و افزودند:پس از انتخابات پرهیاهوی سال 88، برخی پیشبینی میکردند که اعتماد مردم به نظام اسلامی سلب شده است؛ اما انتخابات دوازدهم اسفند پاسخی قاطع و روشن به این استنتاج نادرست و گمانهزنی خطا بود.
ایشان خاطرنشان کردند: هرچند انتخابات روز جمعه، انتخابات مجلس بود اما هر رأی مردم، در واقع رأی به نظام اسلامی بود و حضور اکثریت قاطع در پای صندوقهای رأی و به دست آمدن یکی از نصابهای بالای حضور در انتخابات، در 33سال گذشته، نشاندهنده اعتماد کامل مردم به نظام اسلامی است.
رهبر انقلاب اسلامی، بصیرت و تعالی فکری مردم را یکی دیگر از نکات برجسته انتخابات مجلس نهم برشمردند و تأکید کردند:همه مردم اعم از رأی اولیها تا افراد کهنسال، برای حضور در پای صندوق رأی، تحلیل و دلیل داشتند که عمده آن هم مربوط به کمین دشمن و هدفگذاریهای جبهه معاند بود و این موضوع، نشاندهنده بصیرت مردم است.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: یکی دیگر از نکات مربوط به این انتخابات، مسئولیت بسیار سنگین مجلس برآمده از چنین انتخاباتی است که منتخبان آن باید وظایف خود از جمله تصویب قوانین راهگشا را با خردمندی و تدبیر انجام دهند.
ایشان با اشاره به وظیفه مجلس در گزینش وزرا و تشکیل دولتها خاطرنشان کردند: مجلس در انجام این وظیفه نیز، هم دقت و هم انصاف را مد نظر قرار دهد و نباید دقت منجر به بیانصافی شود.
رهبر انقلاب اسلامی مجلس را به حرکت هوشمندانه و همراه با اخلاص توصیه کردند و افزودند:اخلاص و عمل به تکلیف باید سرلوحه کار همه مسئولان در سه قوه و همچنین مناصب روحانی و نظامی باشد.
حضرت آیتالله خامنهای، با تأکید بر اینکه چهارچوب و روش کار در نظام مردمسالاری دینی، انتخابات و رأی مردم است، تأکید کردند: ماده اصلی نظام مردمسالاری دینی، اسلام است که به هیچ وجه نباید از آن تخطی شود.
ایشان افزودند: اسلام میتواند به یک کشور عزت، سربلندی، پیشرفتهای علمی و فناوری، پیشرفت اخلاقی، اهداف متعالی و راههای مناسب رسیدن به این اهداف را اعطا کند.
حضرت آیتالله خامنهای مردمسالاری در نظام مردمسالاری دینی را برگرفته از اسلام دانستند و خاطرنشان کردند: اینکه برخی گمان میکنند، مردمسالاری، از غرب گرفته شده، خطاست، زیرا هرچند شکل مردمسالاری در نظام اسلامی و نظامهای غربی، یکسان است اما منبع و سرچشمه آنها متفاوت است.
ایشان با تأکید بر اینکه نظام مردمسالاری دینی برای رأی مردم، ارزش و کرامت قائل است، افزودند:در نظام مردمسالاری دینی، چهارچوبهایی کاملاً متفاوت با چهارچوبهای مردمسالاری غربی وجود دارد، زیرا چهارچوبهای مردمسالاری غربی، ظالمانه است.
رهبر انقلاب اسلامی، جرم بودن انکار و یا تردید در افسانه هولوکاست در غرب، در کنار نبود حق اعتراض به اهانت صریح به پیامبر اعظم (ص)را نمونهای از چهارچوبهای نادرست و ظالمانه مردمسالاری غربی برشمردند و خاطرنشان کردند: یکی دیگر از این نمونهها، جرم بودن حضور زنان محجبه در محل کار است.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه در نظام مردمسالاری دینی، شرع و دین و احکام الهی لازمالاجرا و چهارچوب زندگی فردی و اجتماعی است، افزودند: در چنین نظامی، همه امور اعم از انتخاب قانونگذاران و یا مجریان، با رأی مردم است و نظام جمهوری اسلامی تلاش دارد تا این چارچوب را بصورت کامل و همانگونه که در اسلام ترسیم شده، پیاده کند.
رهبر عظیم الشانمان رأس ساعت 8 صبح پای صندوق رأی حضور پیدا کردند تا به مسلمانان بیاموزند دفاع از حق همانند نماز اول وقت ارزش دارد.
رأی من نابودی اهریمن است/ رأی من تیری به چشم دشمن است
رأی من تفسیر عشق و غیرت است/ رأی من مفهوم جاه و عزت است
رأی من احیاگر صوت جلیست/ رأی من یعنی که یار حیدرم
رأی من یعنی مطیع رهبرم
دشمنان نظام اندیشه تکرار حوادث انتخابات 88 را در سر می پروانند. دسیسه های دشمن نباید دست کم گرفته شود با چشمانی باز مراقب حرکات دشمن باشید.
هنر مردم این است که در انتخابات کسی را برگزینند که به فکر دین و دنیا و فرهنگ ملت باشد. مقام معظم رهبری
جمعه با حضور در پای صندوق های رأی مشت محکمی به دهان آمریکا و جنایتکاران جهانی خواهیم زد.
باید سعی کنند انتخابات سالم باشد؛ این به عهده ی مجریان در دولت است؛ و وزارت کشور، چه در دستگاه شورای محترم نگهبان باید مراقبت کنند. هیچ چیزی از قانون بالاتر و عزیزتر نیست. بیانات امام خامنه ای در دیدار با مردم قم به مناسبت سال روز 19 دی
خطبه های نماز جمعه تهران 14 بهمن 1390/ مسئولان از توطئه ی دشمن در کار انتخابات غافل نشوند. آن کسانی هم که در انتخابات رأی نمی آورند، مواظف باشند آن کلاهی که بر سر رأی نیاوردگان سال 88رفت، بر سر آن ها نرود؛ فریب نخورند.
بعضی دچار غفلتند، دچار روز مردگی اند.سرشان گرم مسائل روز مره است و یادشان نمی آید که آرمانی هم وجود دارد ...